Jeg har fået min helt egen trold…

Jeg har fået en speciel følger på min blog – en såkaldt trold. En trold er i denne sammenhæng en person, som sidder bag sin skærm og skriver grimme ting til andre folk. Det kan være på Facebook eller i andre fora, men det kan man altså også få på sin blog, har jeg nu lært.

At skrive en blog er at stikke hovedet frem, og det kan godt give øretæver. Det har jeg vidst fra starten – og det var et valg jeg traf, da jeg startede op. Der har da også været negative kommentarer til mine indlæg, og indtil videre har jeg respekteret dem. Vi kan ikke alle være enige, og derfor må jeg også tage et modspil, fordi jeg ytrer min mening. Det er helt fint.

Men trolde er jeg ikke glad for. Hverken her eller på Facebook eller andre steder – uanset om det går ud over mig eller en anden. Jeg har set masser af eksempler på, at folk ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt over for andre medlemmer i en eller anden Facebook gruppe, og det er simpelthen bare ikke i orden. Mange gange drejer det sig i virkeligheden om, at man bare går videre, hvis man “ikke kan lide lugten i bageriet”. Jeg gider feks. ikke racistiske jokes eller russiske videoer af trafikuheld, men er jeg udsat for det, scroller jeg bare videre eller trykker på PYT knappen.

I virkeligheden står det jo en person helt frit, hvad man gider læse på internettet. Det er jo en kæmpe frihed – bare gå videre, for der er mega mange andre ting, man kan bruge sin tid på.

Men jeg har altså fået en følger, som skriver kommentarer til mine indlæg her på bloggen. Mest er det “og?” Eller senest “Og? Vi er så pisse ligeglade med din blog! Stop dig selv.”

Jeg kan ikke engang sige, at jeg bliver ked af det – jeg får masser af positive tilbagemeldinger på min blog. Men jeg synes ærlig talt, at man bruger sin tid forkert, hvis man sidder og skriver kommentarer på en blog man hader. Så brug dog tiden på noget andet….. Og kommentaren kunne jo også være noget med indhold – hvis du er pisse ligeglad, så hop videre. Jeg tvinger jer da ikke til at bruge din tid her.

Så kære trold – I dare you! Læg en kommentar med dit telefonnummer, så ringer jeg op – så kan vi snakke om, hvad det er, der generer dig så meget, at du er nødt til at gå ind på min blog, som du hader, for at lægge en kommentar.

God lørdag til alle – og god karma!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.