En sejltur på havet omkring Hua Hin

Der er ikke så mange muligheder, men man kan faktisk godt komme på en sejltur på havet omkring Hua Hin, og det er faktisk en fin oplevelse.

Siam Sea-Cret Cruises

Det er altså ikke uden grund, at de kalder sig “Seacret”, for deres bådebro falder man ikke sådan lige over! Deres både går ud fra Pranburi River, ca. 15 km. syd for Hua Hin. Man kan komme på fisketur, flodtur og aftentur, men man kan også chartre en privat båd. Priserne inkluderer hente/bringe i Hua Hin centrum.

Vi var med til et privat arrangement, hvor vi tog en tur med en af bådene fra Siam Sea-Cret Cruises – en aftentur – dog uden flot solnedgang, for det var overskyet og småregnede lidt indimellem.

Sunset Cruise

Vi sejlede ud langs Pranburi River, som er omgivet af mangrove mange steder. Der er faktisk mulighed for at komme ind og gå ture i mangroven, hvor man går på træstier derinde. Der skulle være mulighed for at se komodovaraner, som kan blive op til 3 meter lange! Ikke lige noget for mig!

Ved udmundingen til havet, kommer man igennem havnen i Pak Nam Pran (byen hvor man tidligere tørrede blæksprutter overalt, så hele byen stank af døde fisk), og det er faktisk en lidt imponerende, ret moderne havn.

Ude på havet sejlede vi langs kysten, og da det begyndte at blive mørkt, kunne vi se alle lysene inde på land. Plus alle de mange både med grønne lanterner, der fiskede efter blæksprutter. Blæksprutterne i området er iøvrigt super gode, og selv om man ikke lige er den store fan, så bør man give sig selv mulighed for at smage på dem. De er ikke som elastikker (hvis de ellers er ordentligt lavet), og de smager virkelig dejligt! På vores tur var det også muligt at fiske blæksprutter, og der blev da også fanget nogle. De er ikke så store, og måske derfor ekstra lækre!

Vi havde en rigtig dejlig aften, og jeg kan kun anbefale en tur med Siam Sea-Cret! Der er også andre muligheder for at komme ud og sejle omkring Hua Hin, men dem har jeg ikke prøvet. Her er lidt flere billeder, og link til deres hjemmeside er her.

  Hele flåden

    Et flot traditionelt hus lige ved bådebroen – desværre ubeboet.

Kaptajnen ombord

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.