En ny stjerne er født i Hua Hin – Conrads Deli

En ny stjerne blev født i Hua Hin i morges – Conrads Deli. En dansk madentusiast, som har åbnet en deli i Bangkok med stor succes, som nu åbner en filial i Hua Hin. Og hurra for det.

Nu flytter man jo ikke til Thailand for at spise dansk mad – og dog…. Jeg er ihvertfald ikke kommet her for thai maden – det er simpelthen for stærkt for mig. Hvis jeg siger mai ped (ikke stærkt), så er chancen alligevel stor for at få hovedet rykket af, for i thaiernes verden, skal der nu chili i det meste. Min bedre halvdel elsker Thai mad, så i det daglige spiser vi “international” mad herhjemme, og når vi går ud, får han thai mad med giga meget chili. Men man kan jo under alle omstændigheder godt komme til at savne sin hjemstavns mad – mere om det man savner fra Danmark kan du se her.

Dansk mad i Hua Hin

Der er faktisk gode muligheder for at finde dansk mad her i Hua Hin, og så kan man jo selv lave mange ting selv, hvis man har lyst til det. Man får så lidt udfordringer med at finde alle ingredienser, men rigtig meget kan lade sig gøre!

Conrads Deli, som også har en stor forretning i Bangkok, er meget velassorteret med danske varer – nogle af dem produceret her i Thailand. I butikken kan man få både pålæg, pølser, surt, rundstykker, ost (der smager af noget), madkulør plus mange færdigretter, der bare skal en tur i microbølgeovnen. En ekstra bonus er, at der også er en lille grillbar tilknyttet, hvor man kan få en fransk hotdog eller en frankfurter med brød. Man kan også få en håndværker med pålæg og en kop kaffe. Det er også i planerne, at der kommer smørrebrød på menuen. Meget lovende, indeed!

Trang til dansk mad i Hua Hin?

Hvis man får trangen til dansk mad i Hua Hin, så ligger Conrads Deli ret centralt uanset om man er turist eller fastboende. De ligger på Petchkasem Road – som er hovedvejen igennem Hua Hin – ved siden af Villa Market og skråt over for Chocolate Factory – sammen med Top Tours.

Her er lidt billeder fra butikken.

Af andre danske muligheder her i Hua Hin er

RS Danish Food – her får man en virkelig god medisterpølse – bedre end i Danmark! Nogle af deres produkter kan også købes i Conrads Deli.

The Little Mermaid– dansk restaurant i Soi 94 – de laver en fantastisk burger med mørbradbøffer med bløde løg og deres pariserbøf er rigtig god

Jailhouse Hua Hin ligger i centrum – jeg har ikke selv været der, men de serverer bla. flæskesteg og andre gode danske retter.

Sponsoreret indlæg

I Danmark er der jo strikse regler for, at man skal gøre opmærksom på, om et indlæg på en blog er sponsoreret. Nu kan jeg jo være ligeglad med det, men dette indlæg er ikke sponsoreret! Jeg er bare glad for, at jeg i morges kunne styrte savlende hjem og lave os den dejligste ostemad med en ost, der er cremet og smager af noget! Colby ost hedder den – jeg tror ikke den er dansk, men den er rigtig god! Et halvt kilo for 110 baht (25 kr) er en fin pris for et godt stykke ost!

Vi ses Conrad!

 

 

 

2 thoughts on “En ny stjerne er født i Hua Hin – Conrads Deli

  1. Hvorfor nævner i ikke et af de bedste steder til dansk mad i hua hin??
    Jailhouse har både mad man kan spise der og div ting man kan købe med hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *