Aaahhhrghh – dette er et absolut NO GO

Jeg tog dette billede i går morges kl. 10 på vej hjem. Ja, jeg beklager den forringede billedkvalitet gennem bilruden, men jeg havde ikke lige mod på at åbne sideruden og tage et billede, der var mere tydeligt. Det var det nok kun blevet værre af!

Altså, hvordan i himlens navn kan man finde på at køre rundt i stort set ingenting i et land som Thailand, hvor man egentlig gerne vil være tækkeligt klædt? Hvis man ser bort fra girly barerne, hvor det er en del af jobbet at være letpåklædt, så er de fleste thai kvinder – og thai mænd klædt pænt og ordentligt på, og jeg har vist aldrig set en thai køre motorbike i bar mave.

Og så har jeg vist heller ikke set en mand i Danmark, Norden, Nordeuropa, Europa – eller for den sags skyld USA køre rundt på den måde.

Jeg synes faktisk, det er vold imod syn i funktion! Man kan jo næsten se møntindkastet her, og det er jeg altså ikke vild med. Og så bliver jeg flov på racens vegne, for det behøver thaierne bestemt heller ikke at se på. Kvinder, der kommer i bikini eller på anden måde halvnøgne kvinder hører heller ikke hjemme i gaderne. Det koster jo ikke noget at tage en top og et par shorts på, når man bevæger sig op i gaderne. Og skal man køre motorbike, så er det nok smart at tage bare lidt tøj på, så man ikke får alt for meget asfalteksem!

Jeg er ikke en snerpe, og jeg går selv i shorts/nederdel og en top, men jeg kunne altså aldrig finde på at vade rundt i gaderne i en bikini eller badedragt!

Bar mave, badebukser og bikini er fint på stranden – ellers på med noget kluns. Please – vi andre (og thaierne) skal jo helst ikke have synsskader.

 

PS. Håber så sandelig, at manden her er af en anden nationalitet end dansk – ellers er jeg mega flov!

 

2 thoughts on “Aaahhhrghh – dette er et absolut NO GO

  1. Den slags skal man bare lade være med i det offentlige rum, og det er uanset om man er ung og veltrænet eller aldrende og flommet. Det holder ikke og er i mine øjne lettere respektløst

    1. Jeg postede dette indlæg på en dansk/thai facebook side, dansk info om Thailand – spørg en dansker der bor her. Det gav masser af forskellig respons, og det er jo cool, at vi ikka alle er enige om alting. Det har været en sjov debat. Tak for dit input.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.