Sølvbryllup i Thailand – verdens længste!!

Vi har lige holdt sølvbryllup her i Thailand, og på grund af afstanden til venner og familie i Danmark blev det faktisk verdens længste sølvbryllupsfest. Nok nærmest lige til Guiness’ Rekordbog!

De første gæster ankom i begyndelsen af juli, og de sidste gæster tog hjem midt i august. Det er jo ikke nemt at koordinere en dato for alle, og indkvartering ville da også blive lidt af et problem, hvis alle kom på en gang. Derfor kom gæsterne, når det passede med ferie osv., og så holdt vi da bare en lille fest for hvert “hold”. Det er blevet til nogle dejlige middage og masser af hyggelige stunder og kvalitetstid i de 6 uger, det stod på.

Vi har været lidt på ture i området indimellem, og ellers har vi bare nydt at være sammen med dem alle sammen.

På selve dagen holdt vi en fest for familie og de venner, vi har her i Hua Hin. Nogle af gæsterne havde oven i købet sørget for at få lavet en megaflot æresport.

Her bindes den aftenen før af den lokale gartner, og det superflotte færdige resultat ses ovenfor.

Det blev en rigtig dejlig og hyggelig dag med hele det eksotiske tilsnit, som vi holder så meget af!

Det blev til en grillet gris – det fik vi også til vores bryllup. Det så sådan ud – man drejer så grisen rundt med rasende fart, så gnisterne flyver om ørerne på kokken. Det slæb tog den unge mand med solbrillerne (for ikke at få noget i øjnene), mens den lidt ældre mand brugte tiden på at tage øl i termoboksen (til gæsterne) og konsumere dem på toilettet…. Med det antal dåser vi fandt dagen efter, tror jeg måske ikke han havde klaret en alkotest på vej hjem.

Vi fik ikke bryllupskage til vores bryllup, så det skulle vi da have denne gang, så vi allierede os med en fransk bager, som lavede en croqueembouche til os – et tårn af vandbakkelser med creme sat sammen med karamel. Den var virkelig flot.

Alt i alt kan man sige, at et sølvbryllup der varer i 6 uger er en konge og en dronning værdig. Det har været rigtig skønt, så nu må vi lære at leve med dagligdagen igen – og hverdagen er jo heller ikke så ringe endda!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.