Gæster i paradis

Vi elsker at have gæster her i vores eget lille paradis i Hua Hin.

Vi ser mere til vores venner og familie, end vi nogensinde har gjort tidligere – og så endda med en masse kvalitetstid. Vi har i løbet af den sidste måneds tid haft besøg af vores gode venner fra Silkeborg med børn, svigerbørn og børnebørn. De kunne ikke bo hos os pga. pladsmangel, men de boede tæt nok på til at vi kunne ses dagligt, og det var bare skønt.

I den sidste uges tid har vi så haft besøg af en anden ven, som bare manglede at koble af, og vi tror faktisk, at han fik skiftet flere gear ned. Vi hyggede os gevaldigt, og det håber vi også, at han gjorde.

Da vi jo ikke arbejder, så er der tid til fordybelse og hygge, når vi har gæster. Vi får snakket en masse mere, end hvis man bare mødes en lørdag til en 50-års fødselsdag. Pludselig er man langt tættere på sine venner end dengang man gik på arbejde og havde nok i sig selv, og det er jo ret tankevækkende. Livet i Danmark går derudaf med 100 km i timen, og alle folk skal bare have tilværelsen med arbejde, børn, rengøring, sport osv. osv. til at hænge sammen.

Vi mærker jo også på vores gæster, at de efter et par dage smiler op til begge ører, og selvom de skal tage hånd om noget i Danmark, bliver det en bagatel efter nogle dage.

En anden god ting er, at vi kommer rundt og se forskellige ting i vores eget nærområde. Hvem kender ikke det, at man aldrig har set et eller andet i sin egen by – selv efter at have boet der i 20 år. Når vi har gæster får vi også set på sagerne i vores egen by, og det er også rigtig godt. Vi får også prøvet områdets restauranter, barer og spillesteder, og det er jo heller ikke så tosset. Faktisk er det næsten som at være på ferie.

Efter sådan nogle dejlige besøg, savner man ikke Danmark – man er bare klar over, at man har nogle rigtig gode mennesker omkring sig – selv om det er på afstand. Skype er opfundet, så man kan sagtens holde kontakten. Det er mere et spørgsmål om tid og overskud – og det kan det virkelig godt knibe med i Danmark.

Vi glæder os til sommer, hvor vi også får besøg – det bliver så dejligt.

Billederne er fra Hin Lek Fai udsigtspunktet i Hua Hin. Et godt tip til en lille udflugt, hvis man er i byen.

 

Hua Hin mod sydøst for Hin Lek Fai udsigtspunktet

Hua Hin mod nord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *