Transport Hua Hin – Bangkok lufthavn

Når man skal transporteres mellem lufthavnen og Hua Hin, er der flere muligheder.

Lufthavnsbus

Der går en bus imellem Hua Hin og Suvarnabhumi Airport, og der kan bestilles pladser på Bell Travel Services her på dette link. Det er en luksusbus med brede lædersæder og rigtig god benplads, toilet ombord, og der gøres stop et par gange undervejs på turen. Bussen går fra om morgenen og til ca. 18 i hver retning, og det koster i omegnen af 300 baht inkl. internet booking fee. Bussen afgår fra den nye busstation ved posthuset i den nordlige ende af Hua Hin eller fra Suvarnabhumi Level 1, gate 8, og i Hua Hin er der er også shuttle bus til hoteller mm., når man ankommer fra Bangkok – det koster ca. 100 baht.

Oriental Escape

Nu skal man jo passe på med at reklamere, men Oriental Escape er bare det bedste taxifirma, vi nogensinde har prøvet. De står klar, når man ankommer i Bangkok – også selv om man lander en time for tidligt i forhold til schedule. Bilerne er nye – de kører godt, er søde og venlige, og der er aldrig noget bøvl med dem. Man kan booke online her. De har forskellige biler og også minibusser, og dem skal man booke manuelt. De henter også i Hua Hin, og de er altid præcise. De koster lidt mere, men når de kører godt og forsikringerne er i orden, så er det pengene værd.

Almindelig taxi

Man går ud af lufthavnen og en etage ned til taxierne. Her er der et par skranker, hvor man kan bestille taxi. Det er fastpris, og det er ok. Vi har godt nok prøvet at måtte tage to taxier, fordi vi havde for meget bagage, men da det kun var til et lokalt hotel, gik det an.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *