Find et hul i et vandrør…….

Vores hus her i Hua Hin er ikke nyt – man kan vist nærmest sige, at det er i reparationsalderen, og det var også en del af “pakken”, at der skulle være noget at rive i for herren i huset. Meeen indimellem er det altså lidt for meget, og når man kan høre sin hydroforpumpe stå og pumpe hvertandet minut, og man ikke bruger vand, ja, så er det lidt skræmmende. Specielt når det beregnes, at der løber 25 liter vand ud i timen. Nu koster vand ikke ret meget i Thailand – ca. 2 kr. per m3, og her er INGEN afledningsafgift, men hvor bliver alt det vand af?

Vi havde hul i et vandrør et eller andet sted på grunden, og så er der jo kun at begynde at grave, når der ikke rigtig er nogen stophaner udover hovedhanen.

Så der er blevet gravet huller – MANGE! Og der er kommet stophaner i. Og det er stadig et mysterium, hvad der egentlig foregår med alle de vandrør, der ligger på kryds og tværs ca. 10 cm under jorden.

Hullet er nu fundet og repareret – men som vores venner her i Hua Hin siger: Ingen kender dagen, før et vandrør er sprunget!

Her er et lille uddrag af hullerne! Fejlen er fundet i det øverste billede, og det var bare SÅ dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *