Valg i Thailand og valgflæsk

I dag er der parlamentsvalg i Thailand, og det er noget af en gyser! Valget har som bekendt været udsat mange gange og senest fra februar i år til 24. marts, som jo er i dag. Vi skal derfor selvfølgelig have valgflæsk i aften  – stegt flæsk med persillesovs – som det er tradition i Danmark. Det har de nok aldrig hørt om her. 🙂 Men man skal jo aldrig lade en chance for en gang stegt flæsk gå fra sig.

Jeg har aldrig interesseret mig for kedelig dansk politik i større grad, men jeg skal da lige love for, at politik er en anden sag her i Thailand. Der er både drama og overraskende udviklinger – og det næsten hver dag. Det gør, at jeg har fulgt ivrigt med i de sidste måneder, og jeg er meget spændt på, hvad resultatet bliver.

Jeg kunne godt skrive en lang beskrivelse af baggrunden for det thailandske valg, men jeg vælger bare lige at nyde mit flæsk og så huske på, at jeg kun er gæst i dette land og dermed ikke har den store ret til at udtale mig om den politiske situation.

Jeg ønsker bare det thailandske folk et godt og retfærdigt valg i dag. Og så håber jeg på, at Thailand får fremgang og velfærd for alle i de kommende år – og det er en stor mundfuld, for der er rigtig meget at tage fat i.

Billedet er et modelfoto fra sidst vi fik flæsk – vi kan jo ikke nøjes med den lille portion i aften!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.